Duitsland is een ander land - ook de banken werken hier anders .......

 Informeer eerst geheel vrijblijvend wat uw financiele mogelijkheden zijn Mail uw vragen naar: info@huisinduitsland.com

Financieren in Duitsland

Een groeiend aantal Nederlanders kiest ervoor om in Duitsland te gaan wonen, omdat het huizenaanbod hier groter is, de prijzen er lager liggen of de leefomgeving hun aanstaat.  Om uw huis in Duitsland op Nederlandse wijze eenvoudig te financieren, ontwikkelden onze partners oplossingen op maat

Uitwerking van individuele concepten

 Heeft u het gevoel dat u gewoon een “standaardfinanciering” wordt aangeboden, waarbij onvoldoende of misschien wel helemaal niet rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen zoals rentevastheid, flexibiliteit of hoogte van de aflossingen? Wij nemen de tijd en zullen voor u een financieringsofferte opstellen, die helemaal is aangepast aan uw wensen en uw situatie.

 

Uw financiering tegen TOP-condities  

  Om ervoor te zorgen dat u geld en tijd bespaart, worden door ons bij elke financieringsaanvraag de aanbiedingen van meer dan 35 plaatselijke en ook landelijke banken met elkaar vergeleken. Daardoor garanderen wij TOP-condities, die u een financieel voordeel kunnen opleveren van enkele duizenden euro’s.

         

  Algemeen 

  Als een van de weinige kantoren hebben wij geen enkel belang bij de financiële instelling die door u wordt gekozen. Diverse consumentenorganisaties  vinden dit al jaren de enige transparante en eerlijke werkmethode. Belangenverstrengeling wordt hiermee voorkomen.
Dit is een, voor voor u als klant  zeer belangrijke verbetering.

 

Omzetting van uw schulden

 Bent u in een financieringsval gelopen? Zijn uw maandelijkse lasten te hoog? Zijn de totale kosten te hoog? Wij analyseren uw bestaande financiering en bekijken de mogelijkheden om uw financieringssituatie te verbeteren

Einde van uw rentevastheidsperiode

Indien u na afloop van uw rentevastheidsperiode bij uw eigen bank een nieuwe offerte aanvraagt, zult u al snel merken, in hoeverre uw adviseur het écht goed met u meent of niet. Maar u kunt natuurlijk ook meteen naar ons komen en profiteren van de mogelijkheden van een onafhankelijk financieringsadvies. Verzeker u vandaag al van de meest voordelige rentevoorwaarden, ook al loopt uw rentevastheidsperiode pas in 5 jaar af!

 

Allgemene informatie over de financiering van een huis in Duitsland   Lees meer op de website van Droomhuis Duitsland