Navigatie
C.Sijsling Immobilien

 

Volledige ondersteuning van A tot Z

Uw droom is onze zorg ! Uw aankoop makelaar in Duitsland
Voor een voor u  geheel vrijblijvend advies gesprek (uiteraard in het Nederlands) houden wij ons aanbevolen

Heel veel informatie m.b.t. uw mogelijke emigratie en/of aankoop van een huis in Duitsland kunt u alvast hier vinden: www.droomhuisduitsland.com

   Contact via mail  of bel 0049-5936-922 980
6-dagen per week van 9.00 tot 20.00 uur voor al uw vragen bereikbaar

 

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden als u een huis in Duitsland koopt. Hier zijn enkele punten waar u aan moet denken:

Financiering: Bekijk eerst uw financiële situatie en zorg ervoor dat u het huis kunt financieren. Zorg ervoor dat u de maandelijkse hypotheek- en onderhoudskosten kunt budgetteren.

Lees meer ook hier Link opent in een nieuw venster:

https://www.droomhuisduitsland.com/financiering3-2/

Locatie: De locatie is een belangrijke factor bij het kopen van een huis. Overweeg of de buurt geschikt is voor uw behoeften. Houd rekening met factoren zoals de nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden.

Staat van het huis: Laat het huis inspecteren door een bouwkundige om er zeker van te zijn dat het in goede staat is en geen verborgen gebreken heeft. Controleer ook de staat van de leidingen, elektra en verwarming.

Lees meer ook hier Link opent in een nieuw venster: https://www.droomhuisduitsland.com/?s=bouwkundig

Koopcontract: Neem de tijd om het koopcontract zorgvuldig te controleren en zorg ervoor dat u alle voorwaarden begrijpt. Een aankoopmakelaar met voldoende kennis van de regels in Duitsland kan u hierbij helpen.

Lees meer ook hier Link opent in een nieuw venster:

https://www.droomhuisduitsland.com/kopeninduitsland/

Verzekering: Zorg ervoor dat u voldoende huisverzekering heeft om uw eigendom en aansprakelijkheid te dekken.

Lees meer ook hier Link opent in een nieuw venster:

https://www.droomhuisduitsland.com/verzekeren-huiseigenaar/

Verhuizing: Plan de verhuizing van tevoren en zorg ervoor dat u voldoende tijd en middelen heeft om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Deze lijst is niet volledig, maar dit zijn enkele van de belangrijkste zaken om over na te denken bij het kopen van een huis.