Uw makelaar in Duitsland met meer dan 30 jaar ervaring op de de Duitse huizenmarkt

Bij Huisinduitsland.com pakken we de zaken anders aan dan veel andere makelaars:

* Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid welke wij hebben bij het adviseren van onze landgenoten en realiseren ons terdege dat de informatie die wij u verstrekken deel kan uitmaken van uw besluitvorming.

* Wij hanteren een directe, persoonlijke en betrokken benadering zonder flauwekul of uiterlijk vertoon.

* Vrijblijvende, eerlijke en open communicatie i.p.v. interessante praatjes, u wilt toch graag écht weten hoe de zaken ervoor staan en wat de mogelijkheden zijn?

* Wij maken het niet mooier dan het is: het voelt niet goed of uw persoonlijke situatie is niet ideaal voor een emigratie? Wij zeggen het tegen u in plaats van u een huis te verkopen en u aan uw lot over te laten.

Wij beschikken, als een van de weinige makelaars/adviseurs in de grensstreek, écht over de kennis welke benodigd is voor een soepele verkoop of aankoop en emigratie naar Duitsland

Huisinduitsland.com, een ietwat andere makelaar en emigratieadviseur die UW tevredenheid als prioriteit stelt boven omzet. Wij willen dat U het ziet zitten en met optimisme een toekomst in Duitsland tegemoet kan zien want pas dan is ons werk geslaagd! Bordevol informatie, tips en trucs   kunt ook al op onze informatie site   http://www.droomhuisduitsland.com vinden. Deel uw ervaring of geef uw mening op onze blog hier

 

Wie zijn wij

Wij zijn een sinds 2003 in Duitsland gevestigde makelaarsfirma welke staat geregistreerd bij de Industrie- und Handelskammer voor het Emsland en Osnabrück ,  (Duitse Kamer van Koophandel) en het Amtsgericht te Meppen. Aan ons is vergunning verleend door de Landkreis Grafschaft Bentheim  om onze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Wij bieden verkoop-, ankoopbegeleiding en emigratieadvies aan Nederlanders die via ons een huis kopen in Duitsland.

De mensen achter Huisinduitsland.com zijn:

Peter W. Sijsling

Klantencontact en begeleiding. Regio: van Emmerich tot aan de Noordzeekust, de Eifel en het Sauerland

Door jarenlange bouwtechnische ervaring, opgedaan bij diverse groote firmas in Duitsland en 30 jaar ervaring als zelfstandig adviseur in Duitsland (www.bouweninduitsland.com)  bij uitstek de persoon om op te treden als uw contactpersoon, u te begeleiden bij uw bezichtiging(en) en te ondersteunen bij de Duitse notaris. Hierbij speelt vertrouwen en betrokkenheid een sleutelrol!

 

Conny Sijsling

Backoffice en boekhouding, Webbeheer en informatievoorziening.

 

U kunt rekenen op onze volledige inzet om, samen met u, van uw avontuur een positieve ervaring te maken. Hierbij spelen vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid voor ons een sleutelrol!

Waarom Huisinduitsland.com

Gedurende de afgelopen jaren hebben meer dan 300 tevreden klanten onze unieke ´full service´werkwijze kunnen ervaren.

Uw belang komt bij ons altijd op de eerste plaats en wij stellen ons tot doel uw emigratie een positieve ervaring te laten zijn. Een persoonlijke benadering, transparantie en toewijding is ons handelsmerk.

Waar bevinden wij ons

Huisinduitsland.com is gevestigd in Twist (Landkreis Emsland), Duitsland.

Hoe neemt u contact met ons op

Telefoon: 0049 172 23 940 23 

Uw reactie verplicht u tot niets

 

Lees meer over de mogelijke valkuilen bij de aankoop van een huis in Duitsland op onze blog   hier   Link opent in een nieuw venster


 Bent u op zoek naar de woning van uw wensen in Duitsland, wij zijn u graag van dienst. Mail ons de voor u belangrijke zoek criteria

 

   Contact via mail  of bel ons kantoor in Duitsland :

0049-172-23 940 23
Wij zijn 6-dagen per week van 9.00 tot 20.00 (ma t/m za) uur voor al uw vragen bereikbaar