Vermijd risico’s met een Bouwtechnokeuring bij de aankoop van een huis in Duitsland  - Uniek voor Duitsland


Wanneer u een woning koopt, wilt u graag zekerheid. Er zijn immers veel zaken die u na de koop onverwacht geld kunnen kosten, zoals gebreken en achterstallig onderhoud. Door een Bouwtechnokeuring te laten uitvoeren vermijd u deze risico’s. U weet precies wat u koopt!

Toekomstige kosten voorkomen
Tijdens de Bouwtechnokeuring worden het cascogedeelte van de woning en de binnenzijde van de woning volledig geïnspecteerd door een ervaren inspecteur. U krijgt direct een indicatie van de kosten die u zult moeten maken voor onderhoud aan de woning, zowel vlak na de koop als op langere termijn. Kort gezegd is de Bouwtechnokeuring dus een kleine investering, waar u grote onverwachte kostenposten in de toekomst mee voorkomt.

Uniek voor Duitsland
In Duitsland koopt u in principe een woning volstrekt voor eigen risico. Het begrip verborgen gebreken wordt niet in de koopovereenkomst opgenomen. Dat is de reden waarom wij via een netwerk van taxateurs  nu de Bouwtechnokeuring introduceren. Het wordt tijd voor inzicht in de bouwkundige staat van de woning die u wilt aankopen!

Onafhankelijk advies voor aankoop
Door een Bouwtechnokeuring te laten uitvoeren, bent u voor aankoop verzekerd van onafhankelijk advies over de staat van de woning. De keuring wordt uitgevoerd door een deskundige inspecteur. .Beoordeel op basis van feiten
Het kopen van een woning is vaak een gevoelskwestie. Allerlei emoties komen kijken bij het aankoopproces. Toch is het verstandig om pas een uiteindelijke beslissing te nemen over de aankoop wanneer u alle feiten uit het rapport van de Bouwtechnokeuring hebt beoordeeld. Dit is een reële weergave van de bouwkundige staat van het pand en de kosten die ermee gepaard gaan. Het is dus een uitstekend uitgangspunt om te beslissen of de woning al dan niet aangekocht moet worden, of dat er wellicht nog eens over de prijs onderhandeld moet worden.

LER OP . Bij de aankoop van een huis in Duitsland bestaat een verplichting om een huis te moderniseren bij aankoop of erfenis Lees meer ook hier

Voor meer informatie mail naar info@huisinduitsland.com of kijk op ons blog:

Lees meer over de bouwtechno keuring ook op www.droomhuisduitsland.com