Object 1 van 1
Terug naar het overzicht

Ijhorst: Ijhorst-Recreatiechalet op een perceel van 524m2 eigen grond

Object-Nr.: 99-801
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
Snel contact
QR-Code
Kerngegevens
Adres:
Veldhuisweg 1-81
7955PP Ijhorst
Prijs:
157.000 €
Woonoppervlak ca.:
1 m2.
Grondstuk:
524 m2.
Aantal kamers:
3
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Woningtype:
Vakantiehuis
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Begane grond:

Entree:
De entree biedt toegang tot een ruime inpandige berging, een 1e riante slaapkamer, het toilet, ruime badkamer, tweede slaapkamer en ruime woonkamer met open keuken in hoekopstelling.

Berging:
In deze ruimte is de cv ketel (AGPO Domina uit ca. 2002), de meterkast en witgoedaansluiting gesitueerd. Verder zijn hier nog een bergzolder, draaikiep raam en spoelbak aanwezig.

Toilet:
Het toilet is neutraal betegeld, v.v. hoek fontein en mechanische ventilatie.

Badkamer:
Luxe badkamer ingericht d.m.v. wastafelmeublement met spiegel, ruime douchehoek en designradiator. De badkamer is betegeld in neutrale kleurstelling en v.v. draaikiep raam en mechanische ventilatie.

Slaapkamers:
De eerste, riante slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de chalet, is v.v. televisieaansluiting, twee draaikiep raampartijen met horren en royale kledingkast. De tweede middelgrote slaapkamer is thans ook in gebruik als werkkamer en tevens v.v. draaikiep raam. De vloer in beide slaapkamers is gelegd d.m.v. een massief eiken houten vloer.

Woonkamer:
De ruime, sfeervolle woonkamer is bereikbaar vanuit de hal. Meerdere raampartijen v.v. draaikiep ramen en een schuifpui bieden zicht rondom de chalet en toegang tot de veranda aan de voorzijde. Op de vloer is de massief eiken houten vloer doorgelegd tot in de open keuken.

Keuken:
De luxe, neutrale keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is v.v. natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron, afzuiging en een 4-pits gas kookplaat. In de keuken zijn tevens twee draaikiep ramen gesitueerd.Overige:

Tuin:
De tuin rondom de chalet is voornamelijk aangelegd d.m.v. bestrating, tuinpad, vaste beplanting en vijverpartij. In de tuin, naast de chalet, is een blokhut geplaatst met een oppervlakte van ca. 9 m². Erfafscheiding d.m.v. een groene haag.


Overige:
De recreatiechalet is grotendeels voorzien van een massief eiken houten vloer. De badkamer en het toilet zijn recent opnieuw betegeld, de chalet is aan de binnenzijde geheel geschilderd in lichte kleurstelling en de buitenzijde is onlangs opnieuw geïmpregneerd.

De parkbijdrage bedraagt ca. € 660,- per jaar (excl. gas, water en elektra waarvan de levering via het park verloopt).
Provisie:
Bij de aankoop van een huis in Duitsland moet u rekening houden met in totaal +- 12,5 % bijkomende kosten zoals :
- De makelaarsprovisie per regio en object nogal verschillend) maar let op:
- Bij sommige woningen is de provisie van de makelaar al in de koopprijs inbegrepen !
- Notaris- en Grundbuchkosten 1,5%
- 5% overdrachtsbelasting (ook deze is nog al verschillend in de deelstaten "Bundesländer"
(lees meer op onze blog)

Opmerking:
Mocht u interesse aan een van de door ons aangeboden huizen hebben klik op de button vragen over het object in de rechter kolom. Een bezichtiging is voor u geheel vrijblijvend.

Hypotheken in Duitsland: Wat zijn de verschillen tussen Duitse en Nederlandse banken? De adviseurs van www.huisinduitsland.com zijn sinds jaaren hierover op de hoogte.

Meer weten over HYPOTHEKEN in Duitsland?
Algemene voorwaarden:
Door een klik op de button"Bekijk de locatie van het object op Google maps " ziet u nooit de exacte locatie maar altijd alleen maar de locatie van de dichstbijzijnde plaats / stad

Voor het juiste adres klik in de rechter colom "Vragen over het object"

De informaties over de huizen op onze site zijn samengesteld door de makelaar, eigenaar of verkoper van het desbetreffende huis. De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. In Duitsland hebben de kopers hiervoor een eigen onderzoeksplicht waarin wij u uiteraard begeleiden.
Lees meer over de mogelijke valkuilen bij de aankoop van een huis in Duitsland op onze blog
 

Bordevol informatie m.b.t. een mogelijke emigratie naar Duitsland en over de aankoop van een huis in Duitsland:
Meer weten over wonen in Duitsland? Link opent in nieuw venster
Uw contactpersoon
 


Adviesbureau van huisinduitsland.com
Telefoon: 00491722394023

Terug naar het overzicht