Object 3 van 103
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Bad Bentheim: Stijlvol, volledig geïsoleerde en gemoderniseerde Maisonette met twee grote balkons

Object-Nr.: 115-22242012
 • Modern
  DJI-002-2
 • Modern
  AKF024
 • Modern
  AKF022
 • Modern
  AKF020
 • Modern
  AKF017
 • Modern
  AKF016
 • Modern
  AKF019
 • Modern
  AKF018
 • Modern
  AKF011
 • Modern
  AKF013
 • Modern
  AKF014
 • Modern
  DJI-004
 • Modern
  AKF009
 • Modern
  AKF001
 • Modern
  AKF002
 • Modern
  AKF004
 • Modern
  AKF005
 • Modern
  AKF008
 • Modern
  AKF007
DJI-002-2
AKF024
AKF022
AKF020
AKF017
AKF016
AKF019
AKF018
AKF011
AKF013
AKF014
DJI-004
AKF009
AKF001
AKF002
AKF004
AKF005
AKF008
AKF007
Snel contact
virtuele rondgang
virtuele rondgang
QR-Code
Kerngegevens
Adres:
48455 Bad Bentheim
Grafschaft Bentheim
Niedersachsen
Stadswijk:
Zentrum
Gebied:
Aan de rand van de stad
Prijs:
184.000 €
Woonoppervlak ca.:
125 m2.
Aantal kamers:
4
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Woningtype:
Maisonnette
Etage:
1
Aantal etages:
2
Op provisiebasis:
ja
Provisie:
3,57%
Nuttig oppervlak.:
25 m2.
Keuken:
Inbouwkeuken
Bad:
Douche, Ligbad, Raam
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
2
Balkon:
2
Tuin:
ja
Kelder:
ja
Omgeving:
Apotheek, Station, Bus, Winkelcentrum, Golfbaan, Basisschool, Rijbak, Rustige omgeving, Tennisbaan, Bos, Voortgezet onderwijs
Aantal parkeerplaatsen:
1 x Parkeerplaats buiten; 1 x Garage
Gemeubileerd:
nee
Uitzicht:
Weids uitzicht
Laatste modernisering/ sanering:
2014
Kwaliteit van de uitrusting:
Gedistingeerd
Bouwjaar:
1977
Servicekosten:
159 €
Te betrekken vanaf:
Bezugsfrei
Vloerbedekking:
Vloertegels, Linoleum
Toestand:
Volledig gerenoveerd
Verwarming:
Radiators
Verwarmingssoort:
Elektra
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
U bent op zoek naar een maisonette met twee grote balkons, een garage, een eigen parkeerplaats en een fenomenaal uitzicht. En bovendien op zoek naar maisonette welke compleet geisoleerd en gemoderniseerd is. Deze maisonette heeft dat allemaal en u kunt zo er zo uw intrek nemen in deze stijlvolle maisonette.

Het perceel waarop het huis is gebouwd is ongeveer 8000 vierkante meter groot. Twaalf en een half procent van dit perceel behoort contractueel toe aan uw maisonette (erfdienstbaar opstalrecht). U kunt uw deel van dit perceel (in overleg met de andere eigenaren) gebruiken als (moes)tuin of voor het houden van dieren (b.v. schapen of pony's).

Met 125 m², strekt het appartement zich uit over twee verdiepingen en biedt het veel ruimte om te leven en te ontwikkelen. De hele maisonette wordt gekenmerkt door grote en open kamers. De maisonette bevindt zich in een erfpachtpand (Erbbau), op een rustige locatie in Bad Bentheim. De makelaarscourtage heeft zowel betrekking op de daadwerkelijke aankoopprijs als ook op de erfpacht (het contract loopt nog 55 jaar en de erfpacht bedraagt circa 200 euro per jaar, in totaal derhalve 11.000 euro erfpacht over 55 jaar verdeeld). De makelaarscourtage wordt berekend over de daadwerkelijke koopprijs plus de 11.000 euro erfpacht van het huidige contract.

Overige kosten: de maandelijkse bijkomende kosten (tuinonderhoud, onderhoud van het gebouw, opstalverzekering, waterverbruik en de erfpacht bedraagt circa 158 euro per maand. Aan energiekosten voor verwarmen, koken en verlichten bent u circa 120 euro per maand kwijt. Verwarmen vindt plaats via nachtspeicherstrom tegen een gereduceerd tarief.

Een korte ronmdleiding: Eenmaal aangekomen in het appartement, bevindt u zich in de hal op de eerste verdieping . Van hieruit komt u in de grote woonkamer. Hier heeft u toegang tot het kleinere balkon van de maisonette. Verder vindt u op deze verdieping de keuken en een van de badkamers. Beide badkamers zijn in 2014 volledig gerenoveerd en in een moderne stijl gehouden. Het benedengedeelte wordt gecompleteerd door de eetkamer, die directe toegang heeft tot het grote overdekte balkon. Deze uitbreiding heeft een feel-good plek gecreëerd met privacy en uitzicht op de groene weiden van Bad Bentheim. Ideaal voor het houden van een feest of een barbeque-avond met een gas of electrische grill. Houtskoolgrillen is alleen op het buitenterrein (met meer dan 10 meter afstand tot het huis) toegestaan.

De hal leidt ook naar de tweede verdieping van de maisonette via een wenteltrap. Hier bevinden zich de twee grote slaapkamers, evenals de tweede badkamer. Ook de open en grote slaapkamers creëren een smaakvolle en gezellige sfeer en zijn perfect voor individueel gebruik. De kamers hebben veel lichtinval door de Velux dakramen en bieden een heerlijk toevluchtsoord om te ontspannen. Grenzend aan een van de kamers is nog een kleine kamer, die gebruikt kan worden als opslagruimte, bijvoorbeeld, maar ook als wasruimte.

De koopprijs omvat ook een garage en een kelderruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen.

U heeft de mogelijkheid om deze maisonette virtueel te bekijken. Vraag de link gewoon per e-mail bij ons aan.

Hebben we uw interesse gewekt? Laat ons u ter plaatse overtuigen en maak een afspraak voor een bezichtiging.
Indeling:
Eerste verdieping:
Entree/hal
Woonkamer
Keuken
Badkamer I
Eetkamer
Zeer groot balkon
Klein balkon

Tweede verdieping:
Slaapkamer I
Berging met wasmachine aansluiting
Badkamer II
Slaapkamer II
Ligging:
Het huis ligt aan de rand van de stad Bad Bentheim in een zeer groen gebied. Het huis heeft een fenomenaal uitzicht over het dal vanwege de hoge ligging op de zuidelijke helling. Bad Bentheim is een door de staat erkend ontspannings- en kuuroord in Nedersaksen en grenst aan Nederland en de provincie Noord-Rhein-Westfalen. Het keurmerk als kuuroord dankt Bad Bentheim aan de warmwaterbronnen met zwavelhoudend water.
Verkeerstechnisch heeft Bad Bentheim goede verbindingen met andere steden vanwege de twee dichtbijzijnde autosnelwegen A30 en A31. Bad Bentheim heeft een eigen station gelegen aan de spoorlijn Hannover - Amsterdam. De internationale luchthaven Münster-Osnabrück bereikt men binnen 50 autominuten.
Bad Bentheim heeft meer dan 15.000 inwoners en beschikt over een goede infrastructuur met banken, apotheken, artsen en een modern inkoopcentrum is eveneens met weinig fietsminuten bereikbaar.
Er zijn veel fiets- en wandelpaden, er is een manege en men kan buitenritten te paard maken.
In Bad Bentheim zijn er meerdere kleuterscholen, is er vervolgonderwijs, evenals twee gymnasia.
Overige:
Renoveringswerkzaamheden:
-2014 de beide badkamers kompleet vernieuwd
-2014 Warmte isolatie van het dak
-2008 Nachtstroomradiatoren vervangen
-2002 Kunststofdakramen met isolatieglas tweede verdieping
-2003 Deuren vervangen
-2000 Kunstoframen met isolatieglas keuken en badkamer eerste verdieping
Provisie:
Bij de aankoop van een huis in Duitsland (Grafschaft Bentheim) moet u rekening houden met in totaal circa 10,57 % bijkomende kosten zoals :

- Notariskosten 1,5%
- Grundbucheintragung 0,5%
- Overdrachtsbelasting 5%
- De makelaars provisie bedraagt 3,57 % voor de koper
Opmerking:
Mocht u interesse aan een van de door ons aangeboden huizen hebben klik op de button vragen over het object in de rechter kolom. Een bezichtiging is voor u geheel vrijblijvend.

Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn gebaseerd op door de eigenaar verstrekte informatie; er kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de juistheid en volledigheid ervan. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop of verhuur door de eigenaar.
Algemene voorwaarden:
Door een klik op de button"Bekijk de locatie van het object op Google maps " ziet u nooit de exacte locatie maar altijd alleen maar de locatie van de dichstbijzijnde plaats / stad

Voor het juiste adres klik in de rechter colom "Vragen over het object"

Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn gebaseerd op door de eigenaar verstrekte informatie; er kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de juistheid en volledigheid ervan. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop of verhuur door de eigenaar.

Lees meer over de mogelijke valkuilen bij de aankoop van een huis in Duitsland op ons blog
 
Bordevol informatie m.b.t. een mogelijke emigratie naar Duitsland en over de aankoop van een huis in Duitsland:
Meer weten over wonen in Duitsland? Link opent in nieuw venster
Uw contactpersoon
 


C.Sijsling Immobilien
Telefoon: 00491722394023

Terug naar het overzicht