Object van 5
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Emlichheim: VERKOCHT Riante woonboerderij dicht bij Emlichheim / Coevorden

Object-Nr.: 99-2010
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snel contact
QR-Code
Kerngegevens
Adres:
49824 Emlichheim
Grafschaft Bentheim
Niedersachsen
Prijs:
449.000 €
Woonoppervlak ca.:
220 m2.
Grondstuk:
12.000 m2.
Aantal kamers:
8
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Woningtype:
Boerderijwoning
Op provisiebasis:
ja
Provisie:
6,55% inkl. Mwst
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
2
Kostgangerwoning:
ja
Gastentoilet:
ja
Kelder:
deels onderkelderd
Bouwjaar:
1967
Verwarmingssoort:
Olie
Type energiebewijs:
verbruik certificaat
Energie-efficiëntieklasse:
E
Kengetal energieverbruik:
149 kWh/(m2*a)
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Deze goed onderhouden woonboerderij biedt veel mogelijkheden. Het kan gebruikt worden als een twee generatiehuis met twee wooneenheden. Wonen en werken onder één dak zou ook denkbaar zijn.
De grote hal (ca. 25m x 39m), die momenteel in gebruik is als machinehal, kan worden omgebouwd tot een rijhal. Daarnaast konden de "oude" stallen dienen als paardenboxen.
Het hoofdhuis is gebouwd in 1967 en uitgebreid gerenoveerd in 1997. Er is een kleine gedeeltelijke kelder waar de olieverwarming en de olieotanks zich bevinden.
De begane grond is ingedeeld in een woon/eetkamer met open haard, keuken met nieuwe ingerichte keuken, slaapkamer en moderne badkamer met douche. Op de verdieping zijn er 4 kamers, die u individueel kunt gebruiken en een bad, dat eventueel gerenoveerd moet worden.
Vanuit de keuken kom je via de gang aan de zijkant in de 1e stal, deze dient momenteel als fietsenstalling en houtopslag.
In 1997 werd een extra appartement aan het bestaande huis toegevoegd. Het appartement heeft een eigen ingang, zodat iedereen zijn "privacy" behoudt. Het woongedeelte bevindt zich uitsluitend op de begane grond en biedt een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer met bad en douche.
In de loop van de uitbreiding werd het dak van het hoofdgebouw vernieuwd, inclusief de isolatie. Beide eenheden hebben hun eigen overdekte terrassen.
Aan de reeds genoemde machinehal en de stal naast het huis is er nog een andere stal, vroeger een varkensstal, nu een houtopslag en een nieuw gebouwde carport voor maximaal 4 auto's behoort tot het aanbod.
Vermeldenswaard is zeker de fotovoltaïsche installatie met ca. 100kwh/pa. Het systeem, indien gewenst kan deze tegen de waarde gekocht worden.
Indeling:
Er bestaat de mogelijkheid om +- 60.000 m2 land bij te pachten of te kopen
Overige:
Alle door ons aangeboden woningen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn gebaseerd op door de eigenaar verstrekte informatie; er kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de juistheid en volledigheid ervan. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop of verhuur door de eigenaar.
Provisie:
Bij de aankoop van een huis in Duitsland moet u rekening houden met in totaal +- 12,5 % bijkomende kosten zoals :
- De makelaarsprovisie per regio en object nogal verschillend) maar let op:
- Bij sommige woningen is de provisie van de makelaar al in de koopprijs inbegrepen !
- Notaris- en Grundbuchkosten 1,5%
- 5% overdrachtsbelasting (ook deze is nog al verschillend in de deelstaten "Bundesländer"
(lees meer op onze blog)

Opmerking:
Mocht u interesse aan een van de door ons aangeboden huizen hebben klik op de button vragen over het object in de rechter kolom. Een bezichtiging is voor u geheel vrijblijvend.

Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn gebaseerd op door de eigenaar verstrekte informatie; er kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de juistheid en volledigheid ervan. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop of verhuur door de eigenaar.
Algemene voorwaarden:
Door een klik op de button"Bekijk de locatie van het object op Google maps " ziet u nooit de exacte locatie maar altijd alleen maar de locatie van de dichstbijzijnde plaats / stad

Voor het juiste adres klik in de rechter colom "Vragen over het object"

Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn gebaseerd op door de eigenaar verstrekte informatie; er kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de juistheid en volledigheid ervan. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop of verhuur door de eigenaar.

Lees meer over de mogelijke valkuilen bij de aankoop van een huis in Duitsland op ons blog
 
Bordevol informatie m.b.t. een mogelijke emigratie naar Duitsland en over de aankoop van een huis in Duitsland:
Meer weten over wonen in Duitsland? Link opent in nieuw venster
Uw contactpersoon
 


Adviesbureau van huisinduitsland.com
Telefoon: 00491722394023

Terug naar het overzicht